Tro nditen banorët pasi përballen me fenomenin e tmerrshëm: Çahet Toka dhe fillon të nxjerrë ujë të nxehtë

Banorët e qytetit Germencik në Turqi janë tepër të shqetësuar për shkak të një fenomeni të çuditshëm që po përballen kohët e fundit.

Mediat lokale raportojnë se në fshatrat përreth është vërejtur një çarje e tokës, e cila është disa kilometra e gjatë dhe mendohet se shkon në një thellësi disa dhjetra metra.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.