Tuna e Fifi po e përjetojnë suksesin e madh

Fifi e Tuna nisin të numërojnë miliona.

Para 4 dite është publikuar projekti “Melaqe” nga këngëtaret e njohura Fifi dhe Tuna.

Kjo këngë është pritur mirë nga publiku e këtë e dëshmojnë edhe klikimet në Yotube. E për këtë sukses padyshim se artistet janë të kënaqura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.