U Bë Baba Për Herë Të Parë, Shpat Kasapi Bën Këtë Veprim!

U bë baba për herë të parë, Shpat Kasapi bën këtë veprim!

U bë baba për herë të parë, Shpati me një falënderim nga zemra për gjithë ata që e uruan

Këngëtari Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij, Selvija më 19 janar kanë marrë epitetin prindër. Ata janë bekuar me një djalë, të cilit ia kanë vënë emrin Roel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.