U Fejuan Dy Ditë Më Parë! Kush Është Këngëtari Dhe 16-Vjeçarja, Vi Ktima Të Aks Identit Tr Agjik (Foto)

Ai udhëtonte në makinë, së bashku me të fejuarën e tij, 16-vjeçaren A. K., ku të dy kanë humbur tragjikisht jetën.
Vi ktima të a ksidentit të t merrshëm kanë mbetur edhe shtetasit Alfred Dika, 39 vjeç, dhe shtetasi Artan Alushi, 30 vjeç. Çifti i të rinjve ishin pasagjerë në mjetin që drejtonte 30-vjeçari Alushi.

Ndërkohë, pas a ksidentit tragjik, familjarët e këngëtarit Brati kanë publikuar mesazhe rrëqethëse në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.