U KRITIKUA PËR FOTOGRAFITË ME DJALIN E POSALINDUR REAGON GRUAJA E SHPAT KASAPI

Ajo u kritikua për grimin e saj në foton me djalin e posalindur.
Pas komenteve të shumta, ajo ka reaguar përmes një postimi në Instagram.

“Njerëzit që e kanë parë videon e kanë vërejtur se në lindje kam shkuar pa grim, këto foto janë të bëra një javë pas lindjes ku normal vendosëm t’i kemi kujtim disa momente të ëmbla, që të mos e zgjas shumë se u bë grimi im histori, kjo jam unë, e dua veten të rregulluar, më motivion kjo gjë dhe do vazhdoj derisa unë të dua, e juaja është të flisni çka të doni, secili librin e vet e mbush para Zotit por fillimisht shikoni gjërat, logjikoni, mirëmbetshi” , tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.