U m artova me gruan e gabuar, ajo më rr eh sa herë i trokas në derë! Më Ndihmoni.

“Më rreh ish-gruaja. Ajo ka një vit e gjysmë që më ka nxjerrë jashtë nga shtëpia, ku jeton me dy djemtë tonë. Ajo më ka degjeneruar në publik, e më ka lënë jashtë banesës, nuk kam asnjë mundësi të shkoj diku tjetër”, tha ai.

Sipas tij ato që ajo thotë në media nuk janë të vërteta.“Ish-gruaja ka masht ruar gjykatën, opinionin publik, gjykatën dhe polic inë, më qëllimin e vetëm që të më mbajë mua larg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.