U RIKTHYE PËR TË DYTËN HERË NË SHTËPI, EINXHEL: E KAM HUMBUR KRENARINË TIME

Drama në Big Brother VIP ka ndodhur natën e kaluar, së pari eliminimi dhe mëpas rikthimi i saj në shtëpinë e Big Brother VIP ishte drama e këtij edicioni.

E pas rikthimit të saj në shtëpi Einxhel duket pas si e mërzitur.
Ajo teksa ka biseduar me Beniadën dhe Trixën ka treguar se në një formë ajo ka humbur krenarinë e saj pas rikthimit.

Por vajzat i thonin se kjo nuk është humbje krenarie dhe se është fat i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.