URIME: Me 17 janar të gjithë qytetarët e moshës 40–65 vjeq që kanë llogari bankare do të PARA nga shteti

Syla tha se shteti duhet të shqyrtojë mundësinë për lëshimin e triskave për qytetarët në vlerë prej 100 eurosh.

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Gazmend Syla, ka bërë një propozim për rimëkëmbjen e gastronomisë.Shteti duhet të shqyrtojë mundësinë që të gjej një zgjidhje, e një prej masave do ishte lëshimi i triskave, deri në 100 euro për familje.

Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqet artikvlli plvtë.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE APLIKONI

Leave a Reply

Your email address will not be published.