Urime Shqiptar: Zvicra i heqi te gjitha masat nga neser “kthehet liria

Urime Shqiptar: Zvicra i heqi te gjitha masat nga neser “kthehet liria.

neser do te hiqen masat shembull vaksinat maskat duhen te mahen vetem me vullnetin tend.

E tash po e presim sa ma shpejt qe edhe shteti jon te behet pjes e ksaj qe te hiqen masat. ora poli.. dhe maskat

Urime edhe njehere kjo pun per te gjith ata qe kan prit me shku ne zvicr

Leave a Reply

Your email address will not be published.