Uwejsi i babit Maturant ,me gezim e lumturi e festoji

Uwejsi i babit Maturant

Uwejsi i babit Maturant ,me gezim e lumturi e festoji

Uwejsi sot e kishte festen e Semi matures, me gezim e lumturi e festoj bashke me shoke e shoqe dhe stafin e Shkolles

Faleminderit te gjitheve qe na kuptuat dhe na ndihmuat per integrimin e Uwejsit ne shoqeri

Zoti ju shperblefte dhe kurre mos ju humbte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.