Vαjza shqiρtare ρυblikon sms-të e shkëmbγera mes nënës dhe dαsh nores së bαbait (Foto)

Kohët e fundit tradhëtla po kthehet në diçka të zakonshme.

Kjo ka ndodhur edhe në një familje shqiptare ku një shtetas 60-vjeçar me banim në Shqipëri
ka tra.dhëtuar bashkëshorten duke mbajtur paralelisht një lidhje me një 25- vjeçare me banim në Itali.
Kjo është zbuluar nga vajza dhe bashkëshortja e shtetasit shqiptar të cilat edhe kanë shkëmbyer disa mesazhe me të dashurën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.