VAJZA E CIMËS TREGON SE SI E HEK MALLIN PËR TË ATIN E NDJERË

Janë bërë 9 muaj që nga ndarja me jetën e humoristit, Rasim Thaçi – Cima, por për familjën dhe gjithë popullin shqiptar do të mbetet i pavdekshëm.

Së bashku me “Treshi përsheshin”, Cima është nga humoristët që nuk harrohet dhe kujtohet qdo ditë.

Mallin për të më së shumti e ka shprehur vajza e tij, Adelina Thaçi, e cila na tregoi se si edhe po çmallet me të atin.

Ajo ka postuar një imazh derisa ka qenë duke i shikuar skeqet e babait shumë vite përpara ku pjesë e saj ishin edhe bashkë kolegët Ibrahim Radogoshi – Qumili. dhe vëllau i saj, Artani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.