VAJZA E LUTFI HAZIRIT LAHET NË -20 GRADË CELSIUS

Fëmijët e figurave politike, shpesh përfliten për jetën e bukur e luksoze që ata bëjnë, e kjo falë mirëqenjes financiare të prindërve të tyre.

Bukur e jetojnë jetën edhe vajzat e një prej figurave të rëndësishme të politikes në vend, ish kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri.
Kënga Haziri është vajza e Lutfi Hazirit, e cila gjatë gjithë kohës përflitet për jetën dhe hiret e saj të bujshme, pasi duket shumë bukur.

Ajo këto kohë po kënaqet në një vend turistik dimëror në Itali, ku po bënë banjo në -20 gradë celcius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.