Vajza Nuk Ia Hapte Qëllimisht Telefonin Nënës, Por Kur Mori Pushimet E Dimrit, E Gjeti Shtëpinë Bosh!

Kur shkova në kolegj, nëna ime gjithmonë më telefonte dhe më pyeste si isha… Sa më shumë që thirrte në telefon, aq më e paduruar fillova të bëhesha. Fillova të ndjeja se ishte e bezdisshme të flisja me të kaq shpesh. Pas njëfarë kohe, unë ndalova së ngrituri telefonin sepse gjithmonë ishte e njëjta bisedë pa pushim.

Më jepej të kujdesesha për shoqërinë time më shumë. Në fund të fundit, të shkuarit në kolegj ishte të largohesha nga shtëpia dhe prindërit e mi. Unë mund të jem e lirë dhe t’i bëj gjërat që dëshiroja të bëja. Erdhi pushimi i dimrit dhe unë u ktheva në shtëpi ashtu si të gjithë të tjerët. Kur arrita në shtëpi në muzg, isha e befasuar kur pashë se nuk ishte askush në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.