Veç ujë e sapun, sa ndryshe duke Bora Zemani pa make-up

Ajo është njëra nga personazhet më të komentuara.

Duke qenë se i shohim gjithnjë të kuruara, kurioziteti për të parë personazhet publike në jetën e përditshme, larg shkëlqimit të fotove në rrjetet sociale dhe pa make-up, është i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.