Vera Oruçaj i thotë fjalët më të ëmbëla për burrin e saj shumë vite më të ri

Vera Oruçaj i ka dy fjalë për burrin e saj shumë vite më të ri.

Çifti i njohur Vera Oruçaj e Synaj Saraçi janë në skenë prej shumë vitesh, gjithmonë pranë publikut dhe adhuruesve të muzikës.

Çifti jetojnë dhe veprojnë në Amerikë, atje ku edhe këndojnë për bashkëatdhetarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.