Vesa veshë fustan transparent, trupi i saj si “sirenë”

Atë ka kohë të gjatë që nuk e kemi parë në ekranet televizive.

Ndonëse dikur ishte shumë aktive, Vesa Luma sot është më shumë e angazhuar si nënë dhe bashkëshorte, shkruan ORAinfo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.