Vesel Kurtishaj Tregon Se Cili Banor Do E Fitojë “Big Brother VIP”

Ish-fituesi i “Big Brother VIP”, ka shprehur mendimin e e tij se kush do jetë fituesi i këtij edicioni.

Vesel Kurtishaj, tha se nuk mund ta thotë me bindje fituesin, megjithatë shprehu mendimin e tij.

“Nuk mund të them me bindje se kush do ta fitojë, por mund të them sipas këndvështrimit tim se kush mendoj unë se e meriton dhe në bazë të vlerësimeve dhe arsyeve që dhashë më lartë mendoj se e meriton dhe shpresoj shumë t’a fitojë Donaldi!”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.