Vetëm Një Veshje E Kidës Kushton Sa Një Banesë Në Fushë Kosovë

Por ajo që ka rënë në sy më së shumti janë çmimet e veshjes së saj të cilat janë të ngjajshme me blerjen e një banese në Fushë Kosovë.Vetëm byzylyku i saj ka kapur shifrën e 43 mijë e 300 euro nga “Cariter”.

Çanta e Kidës bënë 2 mijë e 900 euro nga “Louis Vuitton”, bluza kushton 430 euro nga “Dion Lee”, çizmet e saj bëjnë 530 euro, pantallonat e saj kushtojnë vetëm 61euro nga “Missterss Rocks” dhe unaza e saj kap vlerën prej një mijë e 920 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.