Vetullat e transformojnë Bleronën si japoneze, ka ndryshuar shumë në pamje

Blerona ka ndryshuar shumë në fytyrë.

Blerona Zeqiri gjithmonë duket perfektë me stilin e saj perfekt.

Kohëve të fundit ajo ka bërë ndryshime të shumta, ku gjithmonë merr vëmendje dhe kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.