Vetura përp las dy 24-vjeçarë, vajza vdês në vendngjarje

Ministria e Punëve të Brendshme për TV21 ka njoftuar se në aks. identin tra gjik që ka ndodhur para qendrës tregtare në “City mall”, janë përpl asur dy 24-vjeçarë nga një veturë që ka qenë duke u drejtuar nga një 22-vjeçar.

Në vendngjarje ka ndërruar jetë vajza, 24-vjeçare, ndërkaq personi tjetër i përp lasur, po ashtu 24 vjeç, ka pësuar lënd ime trupore dhe është dërguar në sp ital.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.