VIDEO| Shikoni se si drronet ‘Bayraktar’ të Ukrainës po i shkatërrojnë tanket ruse

Ushtria ruse e cila u fut në territorin ukrainas, tani për tani nuk ka zgjidhje për dronet turk “Bayraktar” që janë blerë nga ushtria ukrainase.

Në rrjetet sociale kanë filluar të shpërndahen incizime nga sulmet ukrainase të kryera me dron dhe siç shihet në video, droni “Bayraktar” i ngrit në ajër taket dhe mjetet tjera të artilerisë tjetër ruse.

Droni “Bayraktar” fluturon në lartësi të madhe dhe është i padukshëm. Poashtu ka sensorë për incizim nate, prandaj tanket e armikut e kanë vështirë të shpëtojnë prej tij.

Video më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.