Vit I Ri, Fillim I Ri! Bora “Zhduk” Donaldin, Romeon Dhe Beatrixin

Bora Zemani ka vendosur ta lërë pas të shkuarën. Ajo nuk ka tashmë asgjë që e lidh me DOnaldin, pasi e ka hequr edhe nga Instagrami.

Gjithashtu, ajo ka fshirë edhe partneren e tij, të cilën e njohu brenda BB Vip, Beatrixin.

Kujtojmë se Donaldi u lidh me Beatrixin, pa I dhënë fund dashurisë me Borën, e cila e priste jashtë shtëpisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.