Vjehrra Ime Vjen Pa E Ftuar, Bëj Sikur Nuk Jam Në Shtëpi”

Për shumë prej nesh, të kesh familje do të thotë të nxitojmë për pastruar shtëpinë dhe të përgatitemi mendërisht për pyetje në lidhje me jetën personale.Po sikur të kishit disa anëtarë të familjes që do të vizitonin shtëpinë tuaj pa ftesë dhe pa paralajmërim?

Kjo është ajo me të cilën po përballet një grua e cila ka shkruar në Reddit, pasi vjehrra e saj nuk telefon kurrë para se të shfaqet në pragun e shtëpisë.Gruaja e cila u bë nënë për herë të parë vetëm tetë javë më parë, tha se ajo dhe bashkëshorti i saj i kanë kërkuar vjehrrës që të telefonojë së pari, por ajo nuk mendon se duhet ta bëjë këtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.