Vjen Iajmi I Mirë, “Ky Është Fillimi I Fundit Të Putin”, Ai Nuk Ka Shanse Të Mbetet Në Pushtet Sepse…

Kanë kaluar trembëdhjetë ditë që kur nisi lu fta bru tale në Ukrainë dhe presidenti rus Vladimir Putin nuk ka arritur ta nënshtrojë vendin. Ai nuk duket të jetë më pranë zëvendësimit të qeverisë sfiduese të Kievit me një regjim kukull.
mm
Megjithëse me shumë më pak a rmatime, Ukraina ka arritur të përmbysë parashikimet e përhapura para lu ftës se nuk do të ishte në gjendje të qëndronte për një kohë të gjatë kundër forcave ruse dhe Kremlini tani përballet me perspektivat e një beteje të zgjatur duke ndezur një debat midis zyrtarëve perëndimorë dhe analistëve të pavarur nëse s ulmi ndaj Ukrainës mund të shënojë fillimin e fundit të Vladimir Putinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.