Vjen lajm i madh / Kosoves po i kerkohen vetem dy kushte per te hyre ne NATO ! Ja cilat jane ato…

POSHTE!-Eksperti sigurisë Lulzim Peci ka për anëtarë.simin e përshpejtuar të Kosovës në NATO duhet të plotësohen dy kushte. E para sipas drejtorit të KIPREDit mençuria e Qeverise dhe politikës së Kosovës për të prodhuar stabilitet dhe siguri të brendshme për gjithë qytetaret e saj si dhe duke u bërë faktor i paqes dhe

sigurisë rajonale përfshirë këtu edhe projektet strategjike të diversifikimit të energjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.