Vjollca Haxhiu Nuk Njihet Kur Është Pa Grim

Jemi mësuar që gjithmonë ta shohim të grimosur dhe me stil të veçantë.

Këtë herë, këngëtarja e njohur Vjollca Haxhiu duket krejt ndryshe pa pikë grimi ku vështirë të njhet.

Kjo gjë vërtetohet në imazhin që ka publikuar në rrjetin social Instagram.

Si gjithmonë duke mos i munguar komentet e shumta nga miqtë dhe familjarët e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.