Vjosa Osmani dridhe gjithe fqinjët me kete qe tregoi se cfare diskutuan me deIegacionin e SHBAve dhe Gjermanis

Në takime të ndara me delegacionin e Senatit amerikan dhe delegacionin e Bundestag-ut gjerman, i falenderuam per partneritetin e pa lëkundur dhe përkrahjen e madhe ndaj Kosovës..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon.

Diskutuam për tendencat e destabilizimit të rajonit tonë për reformat e rëndë.sishme që po ndërmerren dhe për rëndësinë e fuqizimit të mëtejmë të partneri.tetit ndërmjet vendeve tona, deklaroi Vjosa Osmani

Leave a Reply

Your email address will not be published.