Vjosa Osmani Me Porosi Të ”Fuqishme” Për Serbinë Që Nuk E Priste Askush….

Është përmbyllur me sukses stër’vitja fushore e njësive të FS’K-së në kuad’ër të Stërvitjes “Def ender-Eu rope 2 1”.

Në lidhje më këtë stërvitje të jashtëzakonshme, ka folur edhe e para e shtetit të Ko’sovës, Vjosa Osmani.

Osmani ka thënë se dita e sotme është rikonfirmim i një aleance të fortë si guri; e një aleance të pathyeshme ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Leave a Reply

Your email address will not be published.