Vogëlushja 4-vjeçare gjendet e gjallë, prindërit e kishin fshehur në bodrumin e shtëpisë

Një vogëlushe 4-vjeçare e cila ishte rr ëmbyer nga prindërit e saj në ko rrik të 2019 pasi kishin humbur kujdestarinë, u gjet gjallë në shtëpinë e tyre e fshehur në një dhomë të improvizuar poshtë shkallëve.

Paislee Shultis u rrëmbye në vitin 2019 kur ishte 4 vjeç nga shtëpia e kujdestarit të saj ligjor në Cayuga Heights të New York. Më herët gjatë këtij viti, ajo ishte hequr nga kujdestaria e prindërve të saj biologjikë, Kim Cooper dhe Kirk Cultis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.