XENI ANULON TË GJITHA AKTIVITETET MUZIKORE PËR VITIN 2022, KJO ËSHTË ARSYEJA

Këngëtari i njohur i muzikës popullore, Shkelzen Jetishi apo i njohur si Xeni ka njoftuar publikun për një pauzë.

Ai përmes një postimi ka bërë të ditur se gjatë këtij viti do të pauzojë dhe si rrjedhojë i ka anuluar të gjitha aktivitetet që ka pasur.
Këngëtari është shprehur mirënjohës dhe ka falenderuar të gjithë dashamirësit e muzikë së tij ndër vite.

Kjo pauzë vjen pasi këngëtari ka pasur një intervenim kirurgjitk dhe në bazë të konsultimeve të mjekut të tij, ka marrë vendimin e anulimit të aktiviteteve muzikore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.