XHANSU’ NË KRAHËT E AKTORIT TË NJOHUR TURK?

Pas këtij seriali aktorja shumë e re në moshë por shumë e talentuar mori pjesë në shumë seriale të tjera.
Megjithëse 22-vjeçarja është munduar ta mbajë sa më të fshehtë jetën e saj private, mediat turke ‘Snob Magazin’ sjell të reja nga aktorja.

Sipas kësaj faqe aktorja është parë në një restorant në Etiler e kapur për dore më aktorin e njohru turk Genco Ozak i cili ka lujatur në disa seriale në Turqi dhe është shumë i njohur atje.

Po ashtu sërish sipas kësaj faqe thuhej se aktorët kaluan shumë kohë bashkë ndërsa burimet tregojnë se ajo i ka thënë miqve të saj se është shumë e dashuruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.