XHEISARA E “BIG BROTHER” ISHTE “MOLLA E SHERRIT” QË ÇOI ROMEON DHE JONIDËN NË NDARJE?

Një nga 5 hyrjet e reja të “Big Brother VIP” është edhe këngëtarja Xheisara Frisku.

Xheisara ka qenë konkurrente e festivalit “Kënga Magjike” në vitin 2019 me këngën “Si me t’lon”,por që u skualifikua pasi Jonida Maliqi e vlerësoi me buton të kuq.
Në Shk urt të vitit 2020, portalet ‘zienin’ me ‘trekëndëshin’ e Jonidës,Romeos dhe Xheisarës.


Xheisara e konsideroi hakmarrje të Jonidës dhe asokohe shpër th eu k eq ndaj këngëtares.

Leave a Reply

Your email address will not be published.