XHENSILA MYRTEZAJT I LARGOHEN FANSAT NGA KONCERTI, PUBLIKOHET MOMENTI

Një tjetër personazh ka rënë “pre” e largimit të fansave në koncert dhe videot më poshtë janë bërë virale në rrjete sociale.

Bëhet fjalë për Xhensila Myrtezaj dhe pjesëmarrësit tregojnë se “dolën të gjithë gjatë performancës”.Kështu edhe dikush nga prsonat që ishin pjesë e koncertit e ka publikuar këtë moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.