ZbυΙohen detajet, familja e Beatrix e ndαu atë me DonaΙdin

Vendimi i Beatrix Ramosaj për të mos hyrë më në shtëpi ka ngjallur debate dhe komente në media e rrjete sociale.

U tha se kjo erdhi si rezultat i një shakaje mes Ermal Mamaqit dhe banorëve të tjerë, përfshirë Donaldin, ku u përmendën Bora Zemani dhe Beatrix, gjë që e ka prekur këtë të fundit.
Vendimi i triksës e ka mërzitur edhe partnerin e saj, Donaldin i cili është mes 4 finalistëve.

Por, pas gjithë kësaj, thuhet se Beatrix është larguar nga Shqipëria për disa ditë..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.