Zbulohet emri i Nënës shqiptare që rriti Erdoganin (VIDEO)

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayip Erdogan është shprehur në disa mediume se është rritur bashke një nënë shqiptare, pasi që kanë qenë fqinjë të parë në vendin ku ka jetuar.

“Në vendin ku kam lindur unë, fqinjët e parë i kemi pasur Shqiptarë, mund të them se jam rritur në duart e nënës shqiptare, dhe e falemenderoj për kujdesin që kishte ndaj meje si fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.