Zbulohet Rroga Që Top Channel I Ka Dhënë Fifit

Vetëm një ditë pas skandalit rrjedhjes së të dhënave personale të më shumë se 630 mijë qytetarëve, ka dalë në qarkullim edhe lista me paga, këtë herë për muajin pri ll.

Ajo që bie në sy është pagesa e ulet për disa nga vipat që së fundmi janë bërë pjesë e shtëpisë së Big Brother. Theksojmë këtu Fifin, e cila ne Top Channel është paguar me 1.3 milionë lekë të vjetra.

Lista duket të jetë në format e ngjashme me atë të parën, e eksportuar në programin “Exel”. Ajo përmban të dhëna sensitive si numri ID, Nipt-i i biznesit, emër mbiemër dhe paga.

Ajo që bie në sy është se kjo databazë ka disa ndryshime si në pagë por edhe në të dhëna të tjera. Për shembull, gazetari Ben Blushi që u përfol me rrogën më të larë, në muajin pri ll rezulton i paguar me 100 milion lekë (të vjetra) më pak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.