Zelenski Habit Te Gjithe Me Videon E Fundit, Kjo Nuk Pritej, Shikoni Cfar Publikon (VIdeo)

Ai ka publikuar nje video ku tregon vendndodhjen e tij te sakte ne Kiev prane nje ndertese qeveritare. Kjo gje do ta vinte jeten e tij ne rrezik pasi ai eshte objektivi kryesor i ruseve. “Në jug të vendit ne kemi parë një sasi të tillë shpirti ukrainas që nuk e kemi parë kurrë më parë.”.

Rusia “godi një furrë buke të vjetër, një kishë të viteve 1800. Pse? Ata i mbajnë korridoret humanitare atje vetëm në drejtim të vendit të tyre për disa dhjetëra njerëz. Pse? Vetëm për të bërë një skenë, për t’i filmuar nga kamerat dhe për të thënë si e kanë shpëtuar popullsinë.Çfarë cinizmi”, shtoi ai/shqiptari.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published.