Zjarr kaplon Minaren e xhamisë, Mënyra se si mer flak minarja është për tu habitur (VIDEO)

Turqi, Mer flak minarja e xhamis ne nje fshat te turqis, esht pak e cuditshme se si mund te mer flak minarja e jo xhamia

pasi qe esht normale te ket zjar apo fatkeqsi neper objekte te ndryshme, por banorer thon se esht per tu cuditur menyra se si mer flak

pershkak se ajo qendron ne pjesen me te lart ku prej andej filloi te hapet zjari dhe jo prej posht, shiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.