Zoti na ruajt ,Stuhi e fuqishme shiu dhe breshëri në Podujevë

Një stuhi e fuqishme ka përfshirë Podujevën minuta më parë, shkruan Llapi.info.

Përveç shiut, në disa pjesë ka pasur edhe erë të forta të përcjella edhe me breshër.

Në pamjet që kanë arritur në adresë të Llapi.info, shihet breshëri dhe shiu i shumtë që ka rënë në këtë fshat.

https://www.facebook.com/watch/?v=1021731061867516

Leave a Reply

Your email address will not be published.