Zvicra do t’i ndihmojë njerëzit “të jetojnë pa borxhe”

. Qëllimi i tij është të lejojë “personat e mbiborxhë të përfitojnë nga një shans i dytë për të jetuar pa borxhe”,  përcjell albinfo.ch.

Sipas Këshillit Federal, “individët që nuk janë në gjendje të shlyejnë vetë borxhet e tyre, kanë pak gjasa që të mund të jetojnë përsëri pa borxhe dhe kanë më shumë se minimumi jetik i parashikuar nga ligji”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.