Zvicra Ua Heq Me Para Qytetarëve Të Saj Mërzinë E Pandemisë, Kjo Është Shuma Që Ndahet Për Secilin

Një kupon (triskë) me vlerë ë 200 frangave – që mund të shpenzohet në të gjitha restorantet, baret, sallat e koncerteve, kinematë dhe klubet në gjithë Zvicrën.

Për të siguruar që të ketë më shumë gjallëri në restorante dhe salla koncertesh, çdo person në Zvicër duhet të marrë një kupon prej 200 frangash. Ky propozim, i bërë nga Andreas Kunz, kryeredaktor i gazetës “SonntagsZeitung” ka ngjallur diskutime mes ekspertëve dhe politikanëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.